sunnuntai 28. elokuuta 2011

1940-luvun jäänteitä arjessamme

Erinäisissä valtioissa on ollut (ja joissain on yhä) tapana pakkosterilisoida erinäisiä vähemmistöjä, joiden ei ole joko haluttu levittävän geenisaastaansa tulevien sukupolvien keskuuteen tai joiden seksuaalisuutta on haluttu hillitä muista syistä. Nykyään ollaan enimmäkseen yhtä mieltä siitä, että tällainen käytäntö on barbaarinen ja paheksuttava (seksuaalirikollisten kemiallisesta kastraatiosta toki keskustellaan kiihkeästi, mutta se on vähän eri asia). Vai ollaanko?

Suomessa ei pakkosterilisoida vammaisia, homoja eikä perinnöllisiä sairauksia kantavia. Lakiin on kuitenkin kirjattu pykälä transsukupuolisten pakkosterilisaatiosta.

Tässä vaiheessa useimpien järkevien ihmisten reaktio on: "Mitä vittua!?!!?!"

Kuulitte oikein. "Laki transseksuaalin sukupuolen vahvistamisesta" määrää, että saadakseen kohdesukupuolensa lainvoimaisesti vahvistettua transsukupuolinen henkilö "esittää lääketieteellisen selvityksen siitä, että hän pysyvästi kokee kuuluvansa vastakkaiseen sukupuoleen ja että hän elää tämän mukaisessa sukupuoliroolissa sekä siitä, että hänet on steriloitu tai että hän muusta syystä on lisääntymiskyvytön". 


Ainoa selitys tälle käsittämättömälle vaatimukselle on, että olisi byrokraattisesti ikävää, jos mies synnyttäisi lapsen tai nainen tulisi tunnustetuksi isäksi. MITÄÄN muita perusteita ei ole, eikä voi olla.  


Hei tyypit, tää on oikeesti ihmisoikeusloukkaus, ja on ihan naurettavaa, että tän tyyppinen pykälä säilytetään muuten suhteellisen asiallisessa laissa, joka takaa ihmisille oikeudet omaan sukupuoleensa. Tehtäiskö tälle jotain?


Loppukaneetti: Joo, oon itse transu. Oma lehmä ei kuitenkaan ole ojassa - mä olen ihan iloinen päästessäni eroon lisääntymiskyvystäni, kun ei tuo biologinen lastenhankinta sovi pirtaani. Se, että asia on mun kohdallani ok, ei kuitenkaan tee siitä hyvää ja kaunista kaikkien kohdalla, ideologisesta tasosta puhumattakaan. On täysin käsittämätöntä ja sietämätöntä, että vielä 2010-luvulla Eurooppalaisena sivistysvaltiona itseään pitävässä maassa vaaditaan ihmisiä luopumaan lisääntymiskyvystään VITTU BYROKRAATTISISTA SYISTÄ. Miettikääpä vähän!

11 kommenttia:

 1. Tääkin kuulostaa pitkälti sellaselta pykälältä, joka on vaan jäänyt sinne odottelemaan, että joku jaksais tehdä asialle jotain. Ehkä koko Suomen Lailla pitäis olla sellanen "tsekataan tasasin väliajoin", että voitas jokaikinen laki muovata siihen muotoon, kun se kulloinkin kuulostaa paremmalta. Joku parikytvuotta tmv. Sit siinä välissä vois koettaa ajella asioita, jotka nousee esiin, mutta että järjestelmällisesti katottas koko kirja läpi, jottei sinne jäisi lapsuksia.

  Tietty jos tää on Suomen Virallinen Kanta, ni sit se on vaan yksinkertasesti Paska Kanta, I agree.

  VastaaPoista
 2. "Suomessa ei pakkosterilisoida vammaisia, homoja eikä perinnöllisiä sairauksia kantavia."

  Vammaisia voidaan pakkosteriloida (Steriloimislaki 2 §). Myös pakkoabortti on mahdollista:

  Laki raskauden keskeyttämisestä 2 §

  "Jos nainen mielisairauden, vajaamielisyyden tai häiriintyneen sieluntoimintansa vuoksi ei kykene esittämään pätevää pyyntöä raskauden keskeyttämiseen, se voidaan suorittaa hänen laillisen edustajansa hakemuksesta, jos painavat syyt puoltavat toimenpidettä."

  VastaaPoista
 3. Panu - vammaisten pakkosterilisointi ei kuitenkaan ole samalla lailla kategorista, kuin transsukupuolisten. Pakkosterilisointi ylipäätään on ihmisoikeuksien vastaista, ja pitää lakkauttaa.

  VastaaPoista
 4. Joo ja vammaisia jne ON pakkosteriloitu ihan linjassa vielä tossa joku vuosikymmen sitten... Anopilta kysyttiin, että hänen tyttärensähän sitten steriloidaan sitten tässä "samalla", eli jonkun muun jutun yhteydessä tms. Hän tuijotti hämmästyneenä ja sanoi, että ei. Ja sitten häntä katottiin hieman kieroon.. ja tämä nainen, jonka elämästä äitinsä ei suostunut päättämään, on vasta vähän reilu 20v...

  VastaaPoista
 5. Luulen, että tuossa on kyse siitä, että halutaan ns. biologisen sukupuolen olevan sama kuin ns. henkisen.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, tuosta nimenomaan ei ole kyse: laissa ei edellytetä sukupuolenkorjausleikkausta vaan lisääntymiskyvyttömyyttä. Naisella saa siis aivan vapaasti olla kivekset ja miehellä munasarjat, kunhan ne eivät toimi. Surkuhupaisasti tämä pykälä ei edes estä naista olemasta isä tai miestä olemasta äiti, lapset vain on hankittava ennen juridisen sukupuolen muuttamista.

  Vekkulia on myös, että transsukupuolisuus on ainoa sairaus (siis kansainvälisistä sairausluokituksista löytyvä ilmiö), jonka hoitamisesta jää pysyvä merkintä väestörekisteriin. Viime vuonna voimaan tulleessa laissa nimittäin sanotaan, että väestötietojärjestelmässä on tätä nykyä erillisenä kohtanaan "transseksuaalin sukupuolen vahvistamista koskeva tieto".

  VastaaPoista
 7. tämä kuulostaa aika typerältä nippailulta, mutta jos tuo 40-luvun jäänteet viittaa natsi saksaa olet erittäin eksynyt historiasta.

  Pitäisi muistuttaa että tunnettu Matemaatikko ja sota-ajan sankari joka mursi Natsien Enigma koodin oli Alan Turing. Hän oli homoseksuaali mutta britti hallinnon toimesta hänet vangittiin homoseksuaalisena henkilönä ja pumpattiin täyteen steriiloivia steroideja.

  Siispä ensikerralla kun teet artikkelin ja päätät tehdä verrantoa natsi-saksaan, voisit yrittää lukea kyseisesta asiasta.

  Natsi-saksa oli yllättävän rauhallinen ja sopusuintaisa paikka ennen kuin saksalainen diplomaatti tapettiin juutalaisen 17-vuotiaan pojan kädestä 1938 pariisissa.

  Berliinin olympialaisissa 1936 kilpaillut juoksia nimeltä Jesse Owens. Hänen tarinansa kerrottiin


  As Hitler shook my hand a picture was taken. That was the happiest day in my life. For the first and last day in my life I was treated as a human being. I could enter the front door of a bus seat in the front and talk to Germans. The American Olympic Committee forbade me to show the picture. As I was back in America, I was not invited to the White House to celebrate the Olympic medals".
  — Jesse Owens


  Homoseksuaalisuutta ja orgioita itseasiassa oli erittäin runsaasti natsi-saksassa. Natsien riveissä oli mustia kuin valkoisiakin. Jopa juutalaisia oli mukana taistelemassa Natsi-valtion puolesta. 150000 juutalaista tiedetään palvelleen kolmannen valtakunnan armeijassa.

  Jos ensikerralla mietit ettei sitä natsikorttia oteta käyttöön.

  VastaaPoista
 8. "Hitler shook my hand a picture was taken" laitappa kuule linkki tuohon sivustoon jossa väittämäsi kuva on.

  "I was on my way to a broadcast and passed near his box. He waved at me and I waved back. I think it was 'bad taste' to criticize the man of the hour in another country".
  -Jesse Owens


  Tämän jälkeen mainitsemasi valkoinen viiksiniekka päästeli tällaista:

  "Jälkeläiset joiden esi-isät tulivat viidakosta ovat primitiivisiä, heidän ruumiinrakenne on vahvempi kuin sivistyneillä valkoisilla, ja täten heidät tulisi sulkea pois seuraavista kilpailuista."

  VastaaPoista
 9. En väittänyt, että kyseistä kuvaa on enää olemassa. Sanoin että kuva otettiin ja ihmisiä oli paikan päällä näkemässä.

  Nuo ovat Jesse Owensin omat sanat ja hänen oma muistikuvansa Hitleristä.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1205572/Hitler-shook-hands-black-1936-Olympic-hero-Jesse-Owens.html
  http://www.indianexpress.com/news/hitler-did-shake-hands-with-jesse-owens/500974/
  http://espn.go.com/sportscentury/features/00016393.html
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1205901/Forget-Hitler--America-snubbed-black-Olympian-Jesse-Owens.html

  Tuossa on eri uutissivustoja, jotka ovat tiedottaneet historian revisioinnista. Koska Jesse Owensin oma väite Hitleristä oli poliittisesti epäkorrektia oli kyseisestä asiasta vaiettu. Hänen kuolemansa jälkeen eri saksaa ja saksalaisia vihanneet tahot jatkoivat Hitlerin mollaamista omaa egoaan ja "minä" -kuvaa pönkittäen.

  Totuus, monessa suhteessa on nytten tulossa julki Esim, Saksa ei halunnut vallata maailmaa, Puola tappoi, raiskasi, pakkokastralloi saksalais peräisiä poikalapsia, poltti, kaivoi silmiä saksalaisten päästä, ennen Saksan Puolaan hyökkäämistä.

  Danzigin ja Brombergin kansanmurhat missä saksalaisia ensimmäisen maailmansodan jälkeen puolan puolelle jääneitä ihmisiä tapettiin kuin eläimiä Puolassa. Kyseisistä kansanmurhista oli kuvia levinnyt Saksassa ja tämä nosti maiden välillä eripuraa. Saksa pyysi Britannialta ja Ranskalta apua jotta he menisivät auttamaan Saksalaisia, mutta molemmat maat kieltäytyivät ja osoittivat vihamielisyyttä saksaa kohtaa.

  Pitää myös ymmärtää, että 1933 juutalaiset julistivat sodan ja julkaisivat ihan etusivun jutun asiasta. Kansainvälinen kamppanja juutalaisten taholta oli laittaa Saksa talouspakotteiden alle ja näännyttää Saksan kansa kuoliaaksi, koska Saksan ruuista 1/3 tuli maahantuotuna.
  http://img815.imageshack.us/img815/8103/judeadeclareswarongerma.jpg

  http://iamthewitness.com/img/judea_declares_war_Large.png

  Kuvat kyseisistä lehtiartikkeleista.

  http://www.youtube.com/watch?v=IQvN2Kp21oA
  Hitlerin puhe kyseisestä kansanmurhasta.

  http://www.thenewsturmer.com/gamle%C3%A5rganger/TNS2010/Brumberg/Germans%20killed%20at%20Brumberg%202.jpg
  http://www.thenewsturmer.com/gamle%C3%A5rganger/TNS2010/Brumberg/Bromberg%207.jpg (kuollut teini kastroitu)
  http://www.thenewsturmer.com/gamle%C3%A5rganger/TNS2010/Brumberg/Bromberg12.jpg
  http://www.thenewsturmer.com/gamle%C3%A5rganger/TNS2010/Brumberg/Germans%20killed%20at%20Brumberg%202.jpg
  http://www.thenewsturmer.com/gamle%C3%A5rganger/TNS2010/Brumberg/Bromberg%209.jpg (saksalainen hirtetty keskellä Brumbering kaupunkia)

  Kuvia kyseisestä Puolalaisten tekemästä saksalaisten kansanmurhasta 1937-1939. Tuossa siis virallinen Saksalaisten ja Hitlerin antama syy Puolan Hyökkäykseen. Jälkeenpäin Saksa oli luovuttamassa maita takaisin, mutta Britannia julisti silti sodan ja pommitti saksaa 3 kuukautta ennen kuin saksa päätti taistella takaisin. Saksa pyysi rauhaa 36 kertaa sodan aikana, britannialta. Miksi sitten Saksa hyökkäsi Venäjään? Koska Stalin oli Salaa alkanut kokoamaan armeijjaa puolan ja venäjän rajalle ja siellä Saksan yllätyshyökkäyksen aikana oli 32 divisioonaa, venäläisia sotilaita. Koska Saksa teki yllätyshyökkäyksen sai saksa venäläiset pakosalle, vaikka heitä oli erittäin vähän verrattuna Venäjän armeijaan.


  Huvittavaa että Hitler nimen omaan äänestettiin valtaan koska hän lupasi erottaa kansainväliset pankit ja Kansallistamaan maansa talouden. Noin tehtyään Saksan työttömyys laski 30%:sta alle 1%:tiin neljässä vuodessa. Saksan talous kukoisti, mutta globalistit ja pankit hermostuivat koska Hitler ei antanut kansainvälisten pankkien ryövätä Saksalaisia.

  Siinä syy saksan vastaisuuteen ennen ja jälkeen toisen maailmansodan. Ottakaa tämä huomioon kun ajattelette Occupy Wallstreettia, ja muita kansallisia liikkeitä joissa sosiaaliseen oikeuteen pyritään, ja pankkien kartellia rajoittamaan. Sillä globalismi on aloittanut kaikki sodat viimeisen 500-vuoden aikana.

  VastaaPoista
 10. Juutalaisia palveli isoissa määrin Saksan armeijassa. Noin 150 000 juutalaista tiedettiin palvelleen Saksan puolesta toisessa maailmansodassa.

  Tästä on hyvä kirja nimeltä "Hitler's Jewish Soldiers". Kirjailian nimi on Mark Rigg.

  http://www.amazon.com/Hitlers-Jewish-Soldiers-Descent-Military/dp/0700611789

  Myös Saksan armeijassa palveli tummaihoisia afrikkalaisia myös itä ja länsirintamalla, mutta suurimmassa osassa heitä kyllä taisteli afrikassa. Arabeja ja hinduja sekä aasialaisia löytyi Saksalaisten rivistä, ja he saivat täysin saman kohtelun kuin syntyperäiset saksalaiset.

  http://www.inconvenienthistory.com/archive/2009/volume_1/number_3/adolf_hitlers_armed_forces.php

  VastaaPoista