perjantai 22. heinäkuuta 2011

Polyamoria islamisaatiota, kissat koiria

Persulasta kajahtaa. Tällä kertaa liikkeellä nuorisojärjestö, jolta onkin totuttu odottamaan mitä ihmeellisimpiä aivopieruja. PS-nuorten mielestä vihreiden nuorten toive moniavioisuuden sallimisesta on osa laajempaa Euroopan islamisaatiopyrkimystä.

Ja tottahan se on. Itse elän suhteessa kolmen miehen kanssa, ja olen tunnetusti piinkova muslimi ja islamisti. Eikun hetkinen, mites se nyt meni? Voisko vaikka olla niin, että monoteistiset aavikkouskonnot eivät hyväksyisi transsukupuolista homoseksualistia minkäänlaisessa suhdetilanteessa, ja että monisuhteisella elämäntavallani ei olekaan minkään valtakunnan tekemistä minkään uskonnon kanssa, missään? No ei tietenkään, koska islamisaatio.

Persunuorten väittämä on täyttä puppua jo ihan senkin takia, ettei ole olemassa mitään islamisaatiota. Islamisaation uhka on uusi juutalaisuus, jolla äärioikeisto koittaa saada kansan yhdistymään ulkopuolista kuviteltua vihollista vastaan. Kansallismielisyyttä on helppo ohjata ja kontrolloida.

Jos nyt kuitenkin leikitään hetken aikaa, että on olemassa joku helvetin islamisaatiosalaliitto - miten ihmeessä moniavioisuuden salliminen edistäisi sitä mitenkään? Vihreiden nuorten ja vastaavien tahojen ajama avioliittolainsäädäntö on paitsi lukumääräneutraali, myös sukupuolineutraali, ja sallii moniavioisuuden koko kirjon kaikessa kauneudessaan ja kauheudessaan. Vaikea uskoa, että islamistiset partafundikset olisivat tällaisista suunnitelmista millään tavalla innoissaan.

Islamisaatiopelkoon kuuluu uskonnollisen kontrollin pelko. Kuitenkin persunuoret itse haluavat uskonnollista kontrollia harjoitettavan vastustaessaan sukupuolineutraalia avioliittolakia. Törkeää tekopyhyyttä, sanon minä! Tätä perustellaan "suomalaisella arvomaailmalla". Minä kuitenkin olen suomalainen, eikä minun arvomaailmaani todellakaan kuulu seksuaalivähemmistöjen syrjintä. Minun arvomaailmaani ei kuulu myöskään kansallismielisyys eikä persunuorten rakastaman "yhtenäiskulttuurin" käsitteen viljely kuin se olisi haluttava ja tavoiteltava asia. Sanoudun jyrkästi irti perussuomalaisista arvoista. Haluan pohjoismaiset, modernit arvot.

Uutisen kommenttiosiossa vilisee nokkelia kommentteja siitä, kuinka moniavioisuutta "ei tarvita Suomeen" tai kuinka moniavioisuuden salliminen johtaisi naisten sortoon, pakotukseen ja tasa-arvon heikentymiseen. Valistuneimmat toteavat, että saahan sitä keskenään elää miten tahtoo, muttei sille mitään laillista asemaa tarvita. Laillisten moniliittojen puute ei tosiaankaan estä ihmisiä elämästä monisuhteissa - käytännön moniavioisuutta meillä jo on, tarvittiin sitä tai ei. Naisten sorto uskonnollisin syin ei myöskään vaadi lainvoimaista avioliittoa - itseasiassa suomalainen avioliittolainsäädäntö ei mahdollista mitään sellaista uutta sorron muotoa, joka ei olisi mahdollinen avioliiton ulkopuolellakin. Päin vastoin, avioliittolaki on muovattu nimenomaan turvaamaan puolisoiden oikeudet esimerkiksi erotilanteissa. Näitä oikeuksia ei epävirallisessa moniliitossa ole muilla kuin kahdella osapuolella. Jos siis oikeasti halutaan parantaa uskonnollisen moniavioisuuden vaikutuspiirissä elävien naisten asemaa, olisi laillinen moniavioisuus mahdollistettava viipymättä!

6 kommenttia:

 1. Miks vaivauduin ränttäämään kun Lehti sanoi jo kaiken paremmin :3

  http://lehtilehti.fi/2011/07/perussuomalaiset-nuoret-islam/

  VastaaPoista
 2. "Islamisaatiopelkoon kuuluu uskonnollisen kontrollin pelko. Kuitenkin persunuoret itse haluavat uskonnollista kontrollia harjoitettavan vastustaessaan sukupuolineutraalia avioliittolakia. Törkeää tekopyhyyttä, sanon minä!"

  Niin sanon minäkin. Kiinnostavaa on, miten tämä räikeä ristiriita ei kilistele tyyppien päissä minkäänlaisia kelloja.

  VastaaPoista
 3. Enpä ole vielä kuullut "piinkovasta" muslimista, joka on kai mies tai ainakin on miehen pelit ja joka harjoittaa seksiä 3 muun miehen kanssa......Esimerkiksi Iranissa, Afganistanissa tai Saudi-Arabiassa yms. tuollaisesta joutuisi vähintään muutaman sadan ruoskan iskun jälkeen (jos siinä vielä henki pihisee) loppuiäksi vankilaan. Tosin todennäköisesti kivitettäisiin hengiltä tai hirtettäisiin rankan kidutuksen jälkeen.

  ""Sade"", olet luultavasti joku provo tai oikeasti hullu, kun kirjoitat tällaisia. Se on vähän sama, kuin olisin kovan luokan komministi, joka rakastaisi Hitleria. Tosin jälkimmäinen vaihtoehto olisi paljon todennäköisempi koska fundiskommarit ja hc-natsti ovat melkein sama asia.

  Jos olet oikeasti kovan luokan islamisti, osaat myös arabiaa ja hyvin. Koraanihan ei ole alkuperäinen millään muulla kielellä, kaikki käännökset ovat vain onnettomia kopioita siitä. Eli jos olet vakavasissasi, menepä mieskavereidesi kanssa kiertomatkalla Arabimaihin kaikkinen hippi-irokeesikampauksinesi ja julista sanomaasi siellä. Kun olet palannut hengissä käytyäsi Saudi-Arabiassa, Somalian muslimialueilla, Iranissa ja Talibanien vieraana Afganistanissa ja palaat kaikkine miehinesi hengissä sieltä ilma yhtään ruoskan jälkeä, lupaan tarjota koko miesporukallesi kunnon sianlihanaterian kera verilettujen ja päälle punaviiniä niin kauan kuin päänne vaan kestää.

  VastaaPoista
 4. Islamisaatio ei sano minulle oikein mitään. Jos tarkkailee tilannetta niin on sokea jos ei huomaa miten muslimit ovat ottamassa valtaa aina vain lisää ja lisää. Artikkelin kirjoittaja on ilmeisesti sokea kun ei tätä huomaa. Islam on poliittinen järjestelmä joka pyrkii valtaan, ei tasa arvoon. Jos pöhköt suomalaiset eivät tajua tätä kuten esim. piispa Askola niin kyllä meidän pösilöt kaiken muun kuin kansamme etua ajavat "suvaitsevaiset" persujen haukkujat saavat haluamansa. Nimittäin ilman mitään omia oikeuksia olevan Eu liittovaltion jossa kaikki sairas on sallittu ja sitä nimitetään vapaudeksi. Sukupuolineutraali avioliitto on sairasta ja luonnotonta touhua samoin kuin tämä Polyamoria jolla nimellä yritetään saada monen välistä avioliittoa läpi. Tyypillinen kaiken normaalin vastustaja tämä kiukkua pihisevä kirjoittaja, siinähän kiukuttelee mahtuuhan sitä vihaisia sanoja maailmaan. Persut ovat ainoa pulue jolla on edes hiukan realiteettia ehdotuksissaan isänmaamme hyväksi. Ai niin sana "Isänmaa" varmaan kauhea loukkaus tälle raivoavalle ituhipille jonka pieni mitta on kukkuroillaan!

  VastaaPoista
 5. Lopeta palstasi pito, eihän tuollaista apinan raivoa jaksa kukaan lukea, mene salille vaikka hakkaamaan nyrkkeilysäkkiä johon voit laittaa persujen kuvia niin helpottaa!

  VastaaPoista
 6. Tämäpäs oli hyvin hieno kirjoitus! Islamisaatioon uskominen on naiivia ja itsekin ihmettelin persujen järjenjuoksua. No, logiikasta viis, kunhan saadaan pitää kiinni omista ennakkoluuloista ja siitä, miten on aina ajateltu...

  Ps. Anonyymi, kommenteissadi ei ollut päätä, eikä häntää, mutta tiesitkö, että suljettujen ovien takana olisiko jopa 40 % saudi-arabialaisista miehistä omaa homoseksuaalisia kokemuksia?

  VastaaPoista