torstai 7. heinäkuuta 2011

Vääränväriset lapset ja nuoret

Yle uutisoi lasten ja nuorten kohtaamasta rasismista:

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/07/lapset_ja_nuoret_tormaavat_yha_nakyvampaan_rasismiin_2707571.html

Huhupuheiden mukaan uutisen tutkimus perustuu 10 vuotta vanhoihin tutkimustuloksiin ja jadajada, mutta asia sinänsä on ajankohtainen, eikä mikään viittaa siihen, että rasismi olisi Suomessa vähentynyt. Ja tietty tämä asia vituttaa minua, mikä on ainoa välttämätön syy kirjoittaa mistään.

Lähdetään nyt siitä, että rasismi ja sen korkeakoulutetummat muodot "roturealismi" ja "maahanmuuttokriittisyys" ovat ns. PERSEESTÄ. Ihmisen ulkomuoto, kulttuuri ja äidinkieli ovat toisistaan riippumattomia, eivätkä kerro ihmisen käytöstavoista, työkyvykkyydestä tai -halukkuudesta mitään. Ei edes ole olemassa mitään ihmisrotuja, koska ulkomuodoltaan toisistaan poikkeavien ihmisryhmien välillä ei ole niin suuria eroja, että näitä erilaisia ulkomuotoja voitaisiin kutsua eri roduiksi.

Moderni mamukriittinen toki älähtää tässä vaiheessa, ettei suinkaan ole rasisti, sillä kritisoi vain kulttuurien luonnotonta sekoittumista, rajoittamatonta maahanmuuttoa tai jotain muuta epämääräistä paskaa, mutta 9/10 hompanssista ja mamukriittisestä alkaa kuitenkin heti omiensa pariin päästyään puhua neekereistä, hiekkaneekereistä ja sompansseista niin että vaahto pursuu suusta. Valitettavaa, jos se yksi kymmenesosa haluaisikin oikeasti keskustella kiihkottomasti maahanmuuton ongelmista, mutta kannattais sitten varmaan tehdä se muualla kuin Hommassa.

Vielä paljon rasismia kuvottavampi on kuitenkin uutisen käsittelemä spesifimpi ilmiö - se, että aikuiset ihmiset kiusaavat lapsia ja nuoria näiden ihonvärin tai äidinkielen varjolla. Voi KYRPÄ miten noloa ja vastenmielistä! Vaikka kuinka olis mamurealisti ja rotukriittinen, pitäisi nyt tajuta sen verran, että lasten ja nuorten annetaan olla. Kertoo paljon näistä isäm maan puollustajista, etteivät edes uskalla uhitella omanikäisilleen ja -kokoisilleen (paitsi ehkä joukolla pesismailojen kanssa). Heikompien kimppuun käyminen ei ole koskaan okei, ei edes vittu Persu-Suomessa!

---

Kaikkein surullisinta luettavaa oli uutissivun kommenttiosio, joka on täynnä rasismin hyväksyntää, hiljaista tai äänekkäämpää. Siis oikeasti mitä helvettiä! On vaikea olla kihisemättä kiukusta, kun valkoisen enemmistön edustajat itkevät siitä, kuinka he muka kohtaavat nyky-Suomessa jotain syrjintää ihonvärinsä takia. Hirvittävää paskaa, joka kumpuaa pääasiassa alitajuisesta pelosta oman hegemonisen aseman tuomien etuoikeuksien menettämisestä.

Nimimerkki niiin kommentoi: "Eipä ole ihme että rasismi lisääntyy, kun vaaditaan uskontojen mukana esim. juuri tätä rituaaliteurastuksen sallimista. Pikkuhiljaa nämä eri kulttuurit alkavat vaatimaan muita tapojansa hyväksytyksi, ympärileikkaukset ynnä muut."

On hyvin tyypillistä, että vähemmistön syrjintä koitetaan oikeuttaa väittämällä sitä vähemmistön omaksi syyksi - mitäs ovat vääränvärisiä? Eläinten kärsimystä lisäävää rituaaliteurastusta ei tietenkään pidä missään nimessä sallia, kuten ei myöskään homojen pahoinpitelyä (oli tekijänä sitten irlantilainen, italialainen, pohjalainen tai somali) tai muita barbaarisuuksia. Minä en kuitenkaan huutele kristittyjen lapsille solvauksia vain, koska jotkut kristityt aikuiset koittavat muuttaa yhteiskuntaa minun arvojeni vastaisilla tavoilla. Kohdistakaa kritiikkinne niihin, joihin se edes jollain tavalla liittyy, jumalavita!

Nimimerkki Sanokaapa totuus sanailee nokkelasti: "Tutustun mielelläni uusiin kulttuureihin - ulkomailla. En todellakaan mene tyrkyttämään suomalaisuuttani paikallisille, vaan minun tehtäväni on kunnioittaa heidän kulttuuriaan. Eikö se ole päivänselvää?"

Samalla tavalla kuin tummaihoinen lapsi Suomessa tyrkyttää ihan sikana sinulle omaa kulttuuriaan, tyrkytät sinä lomaillessasi omaa valkoisuuttasi muille. Erona on se, että lomalla sinä olet todennäköisesti paikallista kulttuuria halveksiva turistisika, kun taas Suomessa asuva tummaihoinen lapsi tai nuori koittaa todennäköisesti kaikin keinoin sopeutua ympäröivään yhteiskuntaan (joskus vanhempiensa vastustuksesta huolimatta).

Nimimerkki Meh: "Onhan rasismi ikävää, mutta pitäisi se nyt tajuta että se lisääntyy sitä mukaa kuin ulkomaalaisia tulee. Turha sitä on yrittää muuttaakaan."

Turha yrittää muuttaa maailmaa. Paska se on kuitenkin. Vitun ääliöt.

10 kommenttia:

 1. Tyypillinen nuoren ihmisen naiviuus paistaa läpi aika pahasti tuosta vuodatuksesta.

  VastaaPoista
 2. Höh, mie oon ihan yhtä "naiivi" kuin kirjoittaja vaikka ei nelikymppisiin ole enää kauaa.

  VastaaPoista
 3. Voitaisiin aloittaa siitä että erotetaan termit rasismi siitä ettei hyväksy sitä että suomeen kannetaan kulttuurien negatiiviset puolet, ja näihin luen islamin.

  Kuka tahansa on tervetullut ihonväriin, seksuaalisuuntautumiseen, hiustenväriin, kieleen tahi uskontoon katsomatta. Lusmu se on se suomalainenkin lusmu joka kitkuttelee valtion tuilla, eikä se ole yhtään parempi kuin Ahmed, joka tulee tänne nostamaan sitä tukea ja miettimään että mitäs tässä.

  Mutta uskonnossa tulisi noudattaa periaatetta "Uskonto on kuin penis. Se on okei, että sinulla se on mutta älä näytä sitä julkisella paikalla tahi tunge lasteni kurkkuun."

  VastaaPoista
 4. Ei ole kuitenkaan kyse islamista silloin, kun aikuiset ihmiset huutelevat neekeriä tummaihoisille nuorille.

  VastaaPoista
 5. [quote]Nimimerkki niiin kommentoi: "Eipä ole ihme että rasismi lisääntyy, kun vaaditaan uskontojen mukana esim. juuri tätä rituaaliteurastuksen sallimista. Pikkuhiljaa nämä eri kulttuurit alkavat vaatimaan muita tapojansa hyväksytyksi, ympärileikkaukset ynnä muut."[/quote]
  Tuohon viittasin. Valitettavasti se vaan on totta, että nämä kulttuurit vaativat meitä hyväksymään heidän tapansa. Katso britannia, sharia-istuin? Tai PK seudulla jossa bussikuski on islamiin vedoten kieltäytynyt ottamaan koiraa kyytiin.

  En väitä että neekerittely olisi oikeutettua, tai mikä tahansa rotuun viittaava. Mutta en myöskään väitä hyväksyväni sitä että joku tulee suomeen, ja vaatii meitä noudattamaan islamin oppeja. Siinä vaiheessa kengänkuva pitäisi tulla hyvin nopeasti persauksille, muttakun jos teet niin pelataan sinua vastaan rasisti-kortti. Mikäli katsot lehdistön uutisointia on mikä tahansa vieraan kulttuurin alistaminen rasismia, ja kohtahan meillä annetaan lupa rituaaliteurastuksiin "Sillä muuten voidaan katsoa että emme halua heitä tänne sillä kiellämme heiltä uskonnon mukaisen ravinnon saannin", vai kuinkas se nyt menikään kun ylen ykkösessä puhuttiin aiheesta?

  Samaan aikaan paikalliset lynkkaavat kristittyjä huvin vuoksi. Noh, miten siinä sitten pitäisi suhtautua jossei katsoa nenän vartta pitkin ja todeta että eivät ole viellä tainneet pojat oppia ajattelemaan itsensä edestä? Kenties ryhtyä samoihin toimiin kuin veljemme lähi-idästä?

  VastaaPoista
 6. Islamkritiikissä on toki aina hyvä muistaa, että se on ihan yhtä monimuotoinen kuin mikä tahansa muukin uskonto/kulttuuri. Jotkut muslimit ovat paskapäitä ja kannattavat typeriä vanhoillisia perinteitä. Samoin jotkut kristityt, tai hindut, tai buddhalaiset. Rasismin puolella ollaan silloin, kun oletetaan että kaikki kulttuurin edustajat osuvat siihen tiettyyn negatiiviseen stereotyyppiin.

  VastaaPoista
 7. Oikein hieno kirjoitus.

  Ja anteeksi, että särjen teidän kuvitelmanne, mutta halal-teurastus on vähemmän kivulias kuin länsimainen teurastus.

  VastaaPoista
 8. Niin, ja sitten kirjoittajan äidin/isän tai sukupuolineutraalin vanhemman näkemykset. Kirjoittajan taso on suunnilleen "voi perkele kun vittu saatana vituttaa paska vittu perkele kun saatana niin vittu...välissä sentään joku ns. kirjakielen sana.

  Vapaa liikkuvuus sitten vielä, menee vähän ohi aiheesta. Itse asun 5 tunnin junamatkan päässä Hesasta. Kerjääminen on laillista. Mutta jos asettuisin Hesan keskustaan kerjäämään, kerjäisin vain turpaani ns. kansallisuusneutraaleilta sukupuolineutraaleilta ihon ja uskonnon väliin neutraaleilta ihmisiltä. He kun tulevat jostain kaukaa ja ovat jo jakaneet Suomen pääkaupungin keskenään. Jos alkaisin kerjätä siellä, pitäisi ainakin suojelurahat maksaa sukupuoli- ja kansallisuuneutraaleille punttisalipelleille, jotka tuskin osaavat edes lukea edes omalla neutraalilla kiellellä.

  Eli "rakas" sukupuolineuraali "Sade", minulla ei edes kansallisuusneutraalilla olisi asiaa neutraaliin kotimaani kansallisuusoikeuksiin. Turpaan tulisi ja äkkiä eikä ns. "vapaa liikkuvuus" tai vastaavat neutraalit järjestöt teksi muuta kuin taputtaisivat käsiään.

  Yhhdess asiassa olen samaa mieltä "sukupuolineutraalin" sade-ihmisen (ihminen sanakin loukkaa eläinten oikeuksia). Eli voi vittu perkela saatana paska vittu kyrpä paska saatana perkele vittu jne......miten tähän on tultu?

  VastaaPoista
 9. Oikein hyvä kirjoitus!

  Tuntuu, että nykyään ilmapiiri on sellainen, että maahanmuuttajiin/pakolaisiin pitää suhtautua varauksella. Että ainakaan vaikka islamista EI SAA sanoa mitään hyvää.

  VastaaPoista
 10. Rasismi on hyvä asia ja sinä olet kasa paskaa. Tapa itsesi.

  VastaaPoista